Ο νέος τρόπος που θα διαβάζετε βιβλία, το GRIP

25/05/2021

Το Rbooks, από την πρώτη μέρα, θέλησε να οικοδομήσει ένα περιβάλλον ελευθερίας λόγου και συμπερίληψης για όλες και όλους τους συγγραφείς, δίνοντας ένα βήμα σε ανθρώπους που, υπό άλλες συνθήκες, ίσως να μην είχαν την ευκαιρία να διαβαστούν τα έργα τους, όσο καλά κι αν ήταν.

Ο κύριος στόχος, όμως, είναι η δημιουργία ενός μέσου στο οποίο το ποιοτικό περιεχόμενο αναδεικνύεται και απογειώνεται με τη βοήθεια της τεχνολογίας. Είναι, δυστυχώς, γεγονός ότι σε παγκόσμιο επίπεδο η αγορά των ebooks φτάνει τα 18 δισεκατομμύρια δολάρια, αλλά το ίδιο το ebook δεν έχει δει καμία εξέλιξη από το 2007, όταν η Amazon εισήγαγε το Kindle, και δεν έχει επωφεληθεί από την έντονη ανάπτυξη και διάδοση της τεχνολογίας, όπως θα μπορούσε.

Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν, δημιουργήσαμε το Rbooks GRIP, μια πρωτότυπη εμπειρία ανάγνωσης περιεχομένου όπου οι σελίδες "ζωντανεύουν" με μουσική και ηχητικά εφέ, ανάλογα με την πλοκή. Το τελικό αποτέλεσμα θυμίζει κάτι ανάμεσα σε ταινία και βιβλίο και ήδη έχει λάβει διθυραμβικά σχόλια από όποιον και όποια το δοκίμασε. Το Rbooks GRIP θα διατίθεται δωρεάν σε όλους σαν demo στο https://rbooks.gr/grip.php από τις 27/05/2021. Στο μέλλον, αν το γενικό κοινό επιβεβαιώσει την αγάπη του για το GRIP, θα δημιουργήσουμε περισσότερο περιεχόμενο σε αυτή τη μορφή.

Βρείτε το Rbooks εδώ: https://rbooks.gr